Friday, April 13, 2012

PAT FIDLARS AFRAID.

IS IT ME OR IS HER TONGUE ALWAYS AT WORK?
HAHAHAHA IM DIEING HERE, PAT FIDLAR HAD ROCK ISLAND COUNTY SEND A DEPUTY TO LAST NIGHTS BOARD MEETING AS SHE WAS SKEERED!  WHY?SHE SAID I WAS GOING TO BE THERE AND SHE IS AFRAID.LOL THIS WOMEN NEEDS TO BE ON MEDS.. PAT, AGAIN,,,,,,,,,,,,,,,,WHEN MY SITUATION IS OVER I SHALL BE AT THE VILLAGE BOARD MEETINGS. SO WHAT, YOU GOING TO STOP THIS SOMEHOW?
RESTRICT A CITIZEN FROM BEING AT BOARD MEETINGS?PLEASE DO .I DO BELIEVE IT  IS NOT AGAINST THE LAW TO BE AT PUBLIC BOARD MEETINGS. YOU ARE SHOWING YOURSELF TO BE THE CRAZY WOMEN THAT YOU ARE.AGAIN YOUR LACK OF MORALS AND ETHICS ARE SHOWING THRU.HOW DO YOU SLEEP AT NIGHT MAAM?

6 comments:

  1. but... YOU'RE NOT A CITIZEN OF CORDOVA!!! so, YES, they can restrict you from being at the board meetings.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. I FIND IT FUNNY AS SHE LIKES DRAMA, SHE IS NO MORE AFRAID OF ME AS SHE LIKES TO TELL THE TRUTH.SHE IS NOT AFRAID OF ME.IF YOU DIDN'T SEE THE SARCASM YOU SHOULD.WHAT DOES SHE HAVE TO BE AFRAID OF?SHES ONLY LIED,BROKEN MANY LAWS,I HAVE REVEALED TO THE AREA HER NEFARIOUS WAYS, AND HER LACK OF A MORAL COMPASS.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Your moral compass is desperately in need of some much needed maintenance.

      Delete
  4. Way to stand up for the community Goose. Exposing corrupt individuals as well as a board takes a lot of courage. I applaud you. Thats the problem with politicians they are all corrupt puppets. I havent met an honest one yet. Keep up the good fight and continue to do whats right and within the boundaries of the law, because we know they wont!

    ReplyDelete